• yongtong11
  • yongtong11
  • yongtong11

kitaproduk

Kita utamane layanan kanggo operator telekomunikasi, kontraktor teknik, distributor lan liya-liyane, kayata China Mobile, China Telecom, China Unicom, Malaysia Telecom, Nepal Telecom, Egypt Telecom, Sri Lanka Telecom, Telefónica etc., Produk kita wis diekspor menyang kabeh ndonya. donya, ora mung winates ing sisih lor & AMP; Amerika Kidul, Eropa, Asia Tenggara, nanging uga Timur Tengah lan Afrika etc.,
ndeleng kabeh produk
shouyetu

Pusat Warta

  • Kepiye kabel serat optik nyukupi kabutuhan konektivitas saiki?

    2024/02/19

    Pangaturan sambungan serat optik lan kabel minangka teknologi latar mburi kanggo sistem komunikasi modern kanggo entuk kacepetan dhuwur, jangkoan sing amba lan bandwidth tambah. Komponen individu kayata serat optik, kabel, konektor, lan serat optik end-to-end wis ngalami évolusi liwat dekade kanggo ndhukung aplikasi saiki lan berkembang. Saiki, kabutuhan data wis tekan dhuwur, utamane sajrone lan sawise pandemi. Kanggo nyukupi panjaluk kasebut, cara panyebaran kabel tradisional sing wis ana ora cukup lan serat 10x kudu dipasang kanthi kecepatan 3x. Teknologi lan modal utama

  • Teknologi lan analisis pasar saka splitter optik PLC

    2024/01/16

    Splitter optik minangka inti piranti optik FTTH. Isine potensial wutah gedhe lan bakal dadi pembalap utama wutah pasar FTTX. Iku mesthi bakal nggawa vitalitas lan tantangan kanggo industri manufaktur komunikasi optik, lan uga bakal nggawa tantangan kanggo perusahaan komunikasi optik. Nggawa papan kanggo pembangunan kanthi cepet maneh. Artikel iki ngringkes pasar splitter PLC, kahanan industri lan status pangembangan teknologi. Pangembangan chip PLC, susunan serat optik lan teknologi kemasan kopling dianalisis kanthi cepet. Saiki, co

  • Kabar apik! Grup kasebut wis menang sawetara penghargaan dhaptar kelas berat!

    2023/10/19

    Tanggal 7 September 2022 China Top 500 Private Enterprises Summit dianakake. Rapat kasebut dianakake kanthi kombinasi mode online lan offline, lan Wu Bin, direktur lan wakil presiden Grup, rawuh ing rapat kasebut ing sub-dewan Provinsi Zhejiang. FCJ Group masing-masing peringkat 386 lan 241 ing dhaptar "500 Top Perusahaan Swasta ing China 2022″ lan "500 Perusahaan Swasta Paling Top ing Industri Manufaktur ing China 2022" ngumumake ing rapat kasebut. Iki minangka taun kaping 20 berturut-turut yen FCJ Group wis kadhaptar ing 500 perusahaan swasta paling dhuwur ing China lan peringkate saya tambah,

ndeleng kabeh warta

Babagan Perusahaan

FCJ OPTO TECH belongs kanggo FCJ Group, utamané klempakan ing Industri Komunikasi. Perusahaan iki didegaké ing 1985 sing ngembangake kabel serat optik komunikasi pisanan ing Provinsi Zhejiang, kanthi pengalaman luwih saka 30 taun ing manufaktur kabel lan komponen serat optik.

Perusahaan wis nutupi sawetara lengkap industri komunikasi optik saiki, kayata Preform, serat optik, kabel serat optik lan kabeh komponen related etc., Kapasitas produksi taunan punika 600 ton preforms optik, 30 yuta kilometer serat optik, 20 yuta kilometer kabel serat optik komunikasi, 1 yuta kilometer kabel FTTH lan 10 yuta set saka macem-macem piranti pasif.

Waca liyane
Ninggalake Pesen Panjenengan