• yongtong11
  • yongtong11
  • yongtong11

Urangproduk

Kami utamina ngalayanan operator telekomunikasi, kontraktor rékayasa, distributor sareng sajabana, sapertos China Mobile, China Telecom, China Unicom, Malaysia Telecom, Nepal Telecom, Egypt Telecom, Sri Lanka Telecom, Telefónica jsb., Produk kami parantos diékspor ka sakumna dunya, teu ngan dugi ka kalér & AMP; Amérika Kidul, Éropa, Asia Tenggara, tapi ogé Wétan Tengah jeung Afrika jsb,
ningali sadaya produk
shouyetu

Puseur warta

  • Kumaha kabel serat optik nyumponan kabutuhan konektipitas ayeuna?

    2024/02/19

    Pangaturan sambungan serat optik sareng kabel mangrupikeun téknologi latar pikeun sistem komunikasi modéren pikeun ngahontal kecepatan anu gancang, sinyalna lega sareng bandwidth ningkat. Komponén individu sapertos serat optik, kabel, konektor, sareng serat optik tungtung-ka-tungtung parantos mekar salami sababaraha dekade pikeun ngadukung aplikasi anu ayeuna sareng muncul. Kiwari, kabutuhan data parantos ngahontal jangkung énggal, khususna nalika sareng saatos pandémik. Pikeun nyumponan paménta ieu, metode panyebaran kabel tradisional henteu cekap deui sareng serat 10x kedah disebarkeun dina kecepatan 3x. Téknologi sareng modal utama.

  • Téhnologi jeung analisis pasar PLC splitter optik

    2024/01/16

    Splitter optik nyaéta inti alat optik FTTH. Éta ngandung poténsi pertumbuhan anu hébat sareng bakal janten panggerak utama kamekaran pasar FTTX. Ieu undoubtedly bakal mawa vitalitas jeung tantangan ka industri manufaktur komunikasi optik, sarta eta oge bakal mawa tantangan ka pausahaan komunikasi optik. Bawa rohangan pikeun pangwangunan gancang deui. Tulisan ieu nyimpulkeun pasar splitter PLC, kaayaan industri sareng status pangembangan téknologi. Ngembangkeun chip PLC, susunan serat optik sareng téknologi bungkusan gandeng dianalisis sakedap.

  • warta alus! Grup ieu meunang sababaraha panghargaan daptar kelas beurat hiji-hiji!

    2023/10/19

    Dina 7 Séptémber 2022 Cina Top 500 Usaha Swasta Summit dilaksanakeun. Rapat dilaksanakeun dina kombinasi mode online sareng offline, sareng Wu Bin, diréktur sareng wakil présidén Grup, ngahadiran rapat di sub-déwan Propinsi Zhejiang. FCJ Group masing-masing rengking ka-386 sareng ka-241 dina daptar "500 Top Perusahaan Swasta di Cina 2022″ sareng "500 Perusahaan Swasta Top di Industri Manufaktur di China 2022" ngumumkeun dina rapat. Ieu mangrupikeun taun ka-20 berturut-turut yén FCJ Group parantos didaptarkeun dina 500 perusahaan swasta paling luhur di China sareng réngkingna parantos ningkat, sareng

nempo sagala warta

Ngeunaan Company

FCJ OPTO TECH milik FCJ Grup, utamana ngumpul dina Industri Komunikasi. Pausahaan diadegkeun dina 1985 nu ngembangkeun kabel serat optik komunikasi munggaran di Propinsi Zhejiang, kalawan leuwih 30 taun pangalaman dina manufaktur kabel serat optik sareng komponenana.

Pausahaan geus ngawengku rentang pinuh industri komunikasi optik kiwari, kayaning Preform, serat optik, kabel serat optik sarta sakabeh komponen patali jeung sajabana, Kapasitas produksi taunan nyaéta 600 ton preforms optik, 30 juta kilométer serat optik, 20 juta kilométer. komunikasi kabel serat optik, 1 juta kilométer kabel FTTH jeung 10 juta sét rupa alat pasip.

Maca deui
Ninggalkeun Pesen Anjeun